One Seven Türkiye Distribütörlüğü
02.02.2017

Armaksa Araç ve Makina San. Tic Ltd. Şti., Nisan 2016 tarihi itibarıyla Alman One Seven® firmasının Türkiye’deki TEK yetkili distribütörü ve yetkili teknik servisidir

Dünya çapındaki iştirakleri ile uluslararası alanda faaliyet gösteren Alman One Seven® Grubu, 1995 yılından bugüne, özellikle yangın söndürme sistemlerinin geliştirilmesi konusunda yaptığı çalışmalarla bilinmektedir. İtfaiye, Endüstri ve Madencilik sektörleri başta olmak üzere, dünyada 35 farklı ülkede 1500’den fazla yangın departmanı, mobil ve sabit One Seven yangın söndürme sistemlerini kullanmaktadır.

One Seven®, geliştirmiş olduğu benzersiz teknolojisi ile Basınçlı Hava Köpük Sistemleri’nde (CAFS) çok farklı bir yere sahiptir. Normalde yangın söndürme sistemlerinde %3-5 oranında kullanılması gereken köpük sıvısı, One Seven®’ın üretmiş olduğu patentli ürün ile %0,1’lere düşmektedir. Bu ürün, bugüne kadar dünya çapında birçok itfaiye teşkilatı tarafından, endüstriyel yangınlar, orman yangınları, madenler ve gökdelen yangınları da dahil olmak üzere kadar birçok vakada kullanılmış ve oldukça başarılı sonuçlar alınmıştır.

Ar-Ge’ye büyük önem vererek, detaylı ve titiz bir tasarım ve mühendislik ağıyla ürün grubunu geliştiren One Seven®, tüm sistemlerini en yüksek kalite standartları ile Almanya’da üretmektedir.